Zomerkampen

Zomerkamp Oekraïne 2015

Plezier
Het kinderevangalisatiekamp van de Kovcheg-kerk uit Novovolynsk was weer een succes! Het tiendaagse kamp werd op een prachtig terrein gehouden vlakbij een bos en een meer. Dankzij de leiding was er elke dag een afwisselend programma voor de kinderen. Ze deden spellen met elkaar, toneelstukjes en waren de hele dag druk met allerlei activiteiten.

Goed verzorgd
De kinderen zijn heerlijk in de watten gelegd. Dankzij goede slaapvoorzieningen, schoon sanitair, voedzame en lekkere maaltijden en vooral veel liefde en aandacht van de leiding, hebben de kinderen een geweldig zomerkamp gehad.

Geloof en liefde
Er zijn spellen gedaan die kinderen in aanraking brachten met het geloof. De leiding bestond uit enthousiaste vrijwilligers uit de Kovcheh kerk. Vanuit het geloof in een God van liefde, is er goed voor de kinderen gezorgd. Veel kinderen in Oekraïne zitten in een moeilijke situatie omdat ze geen ouders hebben, of ouders die amper naar hen omkijken. De leiders wilden met hun geloof de kinderen een solide basis en vertrouwen bieden. Dit is tijdens de tien dagen dat het kamp duurde, goed gelukt

Zomerkampen 2016
worldpartners wil iedereen bedanken die gedoneerd heeft om deze zomerkampen mogelijk te maken. Wij hopen dat met jullie steun, worldpartners deze zomerkampen in 2016 weer kan helpen organiseren!

Raak betrokken

Zomerkampen 2015 is mede mogelijk gemaakt door donaties van verschillende partijen. Help u mee om Zomerkampen 2016 mogelijk te maken?